Rasvjeta

Posebni efekti rasvjete danas su dio svakog modernog vjenčanja. Rasvjeta za vjenčanje daje onu posebnu draž Vašem prvom plesu i cijeloj Vašoj svadbenoj svečanosti. Rasvjeta stvara atmosferu i može učiniti da sve izgleda lijepše.

Vodeći se Vašim željama nudimo sljedeće usluge za Vaše vjenčanje:
– Bojenje interijera, uz mogućnost povremenog pretapanja boja koje dvoranu čine čaobnom
– Osvjetljivanje plesnog podija koristeći ‘Moving Heads’ i „Scenera“ koji prave savršenu plesnu atmosferu
– Specijalni efekti : balon mašina, dim mašina, laser (zvjezdano nebo), bojenje stola mladenaca
– Ispisivanje imena mladnaca na konkretni dio zida ili da njihova imena kruže salom ( Gobo projekcija )
– Stručni tim koji programira i preko kompjutera kreira i kontrolira rasvjetu i specijalne efekte.

Vjenčanje je Vaš najsretniji dan u životu, iz tog razloga na taj dan zaslužujete samo najbolje. Podarite svom vjenčanju novu dimenziju po kojoj ćete ga zauvijek pamtiti. Učinite ga posebnim na Vaš poseban način.


Nudimo Vam bojanje prostora na vašem vjenčanju profesionalnim uređajima posljednje generacije. Zavisno od samog prostora u kojem se vaše vjenčanje odvija, predložit ćemo idealnu kombinaciju uređaja. Prostor se može obojiti u bilo koju nijansu u neku od 16 milijuna boja, a boje se mogu mijenjati i podešavati tokom večeri.

16 milijuna boja Bezbroj kombinacija

Prostor se može obojiti u više od 16 milijuna nijansi širokog spektra boja.

Boje se mogu i kombinirati u komplementarnerasvjetne scene kako bi se naglasili određeni dijelovi prostora

100% kontrola

Intenzitet i boje rasvjete su pod stalnom kontrolom našeg tehničara

Rasvjeta za plesni podij

Rasvjeta za plesni podij se sastoji od nekoliko bitnih elemenata:

1. Inteligentni rasvjetni uređaji (tzv. Roto glave) su baza cijelog svjetlosnog show-a. Za njih je karakteristično da mogu projektirati razne kombinacije boja, oblika i efekata.

2. Magla, dim (Hazer, Smoke machine) dodatkom specijalne magle zraci inteligentnih rasvjetnih uređaja postaju vidljivi, što cijeli show podiže na viši nivo

3. Disco kugla – upotreba ovog retro efekta može mnogo doprinjeti vizualno doživljaju na plesnom podiju. Njih podstavljamo na specijalne namjenske nosače pa je stoga njihova uporaba omogućena u večini svečanih sala.

4. Light kontrola – daleko najbitnija stavka svjetlosnog showa je kontrola inteligentnih uređaja tokom cijele svadbene svečanosti.

Automatizirana rasvjeta Kombinacija boja

Rasvjeta kakva se koristi u popularnim Tv emisijama i velikim koncertima na Vašem plesnom podiju

Kombinacijom široke palete boja i projekcijom raznih oblika postižu se fantastični efekti na plesnom podiju

100% kontrola Opcije za sve

Intenzitet i boje rasvjete su pod stalnom kontrolom našeg tehničara

Od najmanjih do največih plesnih površina Light show savršeno se uklapa u vjenčanje

Dekorativna rasvjeta

U našoj ponudi nalaze se i ostali tipovi scenske rasvjete koja se može iskoristiti za kreativne svjetlosne dekoracije stolova , cvijetnih aranžmana, lukova, statua …


Vrlo popularna usluga bojanja stola mladenaca led rasvjetom. Radi se o rasvjeti koja ne stvara toplinu pa se može staviti ispod stola bez rizika od zapaljenja i opeklina.


Gobo projekcija

Ispišite svjetlom svoja imena ili inicijale

Laserskom izradom gobo-a i ugradnjom u jedan od naših uređaja, možemo ispisati vaša imena, ili inicijale na zidu, plafonu, fasadi i sl.

Najbolje je to što je gobo projekcija potpuno fleksibilna, što znači da gobo može promijeniti boju u bilo kojem trenutku, može se rotirati oko svoje osi, lebdjeti po zidu plafonu ili podijumu.


Specijalni efekti

Naglasite određene trenutke vjenčanja atraktivnim specijalnim efektima !

Balončići – od sapunice su najpopularniji efekt za prvi ples mladenaca, ulaska u salu. Koriste se najkvalitetnije tekučine i stoga nema straha od mrlja ili klizavog poda.

Suhi led – niski dim je efekt koji se najčešće koristi za prvi ples ili rezanje torte. Definitivno se radi o najspektakularnijem efektu za prvi ples jer se u kombinaciji sa rasvjetom, postiže efekt plesa po oblacima.

Konfete – predstavljaju jedan od tradicionalnih efekata na vjenčanjima. Mogu se koristiti prilikom čina vjenčanja, prilikom prvog poljubca, ulaska mladenaca u salu.


Svjetlosni top

Budite u centru pažnje na svom vjenčanju! Ako želite da sve oči budu uperene u vas dok ulazite u dvoranu, plešite svoj prvi ples i sječete svadbenu tortu, ovo je stvar za vas. Snažan top svjetlosti osvjetlit će vas u istom trenutku dok se ostala svjetla u dvorani polako ugase ili promjene u neku tamniju boju.