Polica Privatnosti

Hvala vam što posjećujete web stranicu “Mr. Light Event”. Ova Polica privatnosti ima za cilj informirati vas o tome kako se prikupljaju, koriste i čuvaju informacije korisnika na ovoj web stranici. Ova web stranica koristi samo osnovne “kolačiće” kako bi poboljšala korisničko iskustvo.

Prikupljanje i upotreba podataka

Kolačići: Kolačići su male datoteke privremeno pohranjene na vašem uređaju kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo tijekom pregledavanja ove web stranice. Kolačići se koriste za praćenje anonimnih podataka o posjetiteljima, kao što su broj posjeta, omiljene stranice i druge statističke informacije. Ovi kolačići ne prikupljaju niti pohranjuju osobne podatke.

Odbijanje ili brisanje kolačića
Možete konfigurirati svoj web preglednik kako bi odbio kolačiće ili vas obavijestio kada kolačići budu poslani na vaš uređaj. Međutim, imajte na umu da to može utjecati na funkcionalnost i izgled ove web stranice

Sigurnost podataka
Vaša sigurnost i povjerljivost su nam od iznimne važnosti. Sve informacije prikupljene putem kolačića sigurno se pohranjuju i ne dijele se s trećim stranama.

Kontakt
Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti o ovoj Politici privatnosti ili o načinu obrade podataka, slobodno nas kontaktirajte putem sljedećih kontaktnih informacija:

Telefon: +385 98 3109 22
E-mail: info@mrlightevent.hr
Adresa: Jastrebarsko, 10450, Hrvatska

Vaša privatnost nam je važna, i posvećeni smo zaštiti vaših podataka i osiguranju da vaše iskustvo na web stranici “Mr. Light Event” bude sigurno i ugodno.
Ova Polica privatnosti može se ažurirati ili mijenjati s vremena na vrijeme. Molimo vas da povremeno provjeravate ovu stranicu kako biste bili informirani o bilo kakvim promjenama. Vaša daljnja upotreba ove web stranice nakon takvih promjena smatrat će se prihvaćanjem tih promjena.”